Header
Over Heyster' Art | Zakelijk | Particulier
Veel gestelde vragen | Contact

Voor particuliere klanten

 

 
Er zijn vele redenen om kunst te kopen. Bij voorbeeld omdat kunst interessant is. Een goed kunstwerk kan ook een goede investering zijn. Dan vang je twee vliegen in één klap. Je geniet ervan en met wat geluk wordt het ook nog duurder. Maar daarom moet je eigenlijk geen kunst kopen. Je neemt het om je interieur een persoonlijke finishing touch te geven. Omdat je het mooi vindt. Omdat je niet zonder kunt. Om je te onderscheiden.

 
Kunst kopen is pure emotie. Zonder dialoog tussen de kijker en het kunstwerk wordt het nooit wat. Het moet je raken. Kunst kan ook een virus zijn. Iets wat je niet meer los laat. Waar je alleen maar meer van wilt hebben. Waar je je nauw mee verbonden voelt. Wat je niet meer wilt missen. Je ervaart dan hoe kunst je leven verrijkt. Zie: Kopen.

Omdat veel mensen wel kunst willen maar niet altijd weten wat, stellen wij persoonlijk contact met klanten of abonnees zeer op prijs. Op die manier zijn wij zeer wel in staat om een goed advies te geven. Adviezen komen tot stand na een uitgebreid gesprek, waar we alle tijd voor nemen. Advies is vrijblijvend. Bezoek aan huis, met een aantal kunstwerken ook.

Door het uitgekiende “Kunstsparen” wordt kunst verwerven geen financieel obstakel.   Zie: Lenen voor particulieren.

Verrijk het leven met kunst. Wij helpen daarbij !

Een afspraak is zo gemaakt.
 

 

 

Heyster'Art

Aroldo 18

5629 PZ Eindhoven

040-2413000 of 06-41.30.93.67